Seizoen & Stijl | Castle Stones
8504
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8504,page-child,parent-pageid-7777,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Castle Stones Kasteelvloeren

Als we praten over exclusieve Bourgondische vloeren, dan horen de Castle Stones hier absoluut bij. Deze door Maurits Simonette ontwikkelde stenen worden namelijk 1 voor 1 met de hand vervaardigd. De mallen van de Castle Stones worden gemaakt op basis van originele stenen uit historische Vlaamse en Franse landhuizen, kastelen en kerken.

Niet alleen de uitstraling, maar ook de makelij van de Castle Stones is bijzonder. Innovatieve materialen in combinatie met gemalen marmer, zorgen ervoor dat de tegels door en door gekleurd zijn. Daarnaast zorgt het gebruik van echte gemalen natuursteen voor een structuur die overeenkomt met de rustieke uitstraling van de echte oude tegels die als mallen gebruikt worden.

“Doordat de castle stone tegels met de hand gemaakt worden, is iedere vloer uniek!

De basis van de Castle Stones is gelijk aan die van de grondstof steen. Het grote verschil is echter dat de Castle Stones op een geheel nieuwe hedendaagse manier vervaardigd worden. De stenen worden gegoten, geperst, en krijgen vervolgens een speciale nabehandeling, waardoor ze hun exclusieve en authentieke uitstraling krijgen.

De Castle Stones zijn ook zeer geschikt voor in natte vertrekken als spa-ruimtes en bijv. de badkamer. De Castle Stones zijn ongevoelig voor licht, slijtvast, kennen een zeer hoge belastbaarheid en zijn zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Daarnaast zijn de Castle Stones ook nog eens zeer eenvoudig te reinigen en te onderhouden.